![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
vasaras iespaidi un ilgas peec briiviibas...
![]() kaads iesaakts, bet veel nepabeigts darbs ![]() shis ziimeejums gaida savu kraasoshanas programmu.. cerams tuvaakajaa laikaa arii sagaidiis ![]() ![]() esiet zheeliigi pret mani, jo ziimeet esmu sakusi pavisam nesen.. tomeer gribeetos zinaat arii, kaa vareetu uzlabot manus darbinjus un padariit to arvien labaakus.. : ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
fjuuu...! baigi uztraucos un domaaju, vai jumsiim mani darbinji patiks.. laikam, ka esmu pagaidaam tikusi cauri sveikaa
![]() nju taa.. kraasoju es ar kriitinjiem un citiem "parastajem" riikiem.. ljooti gribeeju dabuut photoshopu, bet kaads draugs mani piechakareeja, un tapeec photoshops atkrita uz taalaaku naakotni ![]() vispaar ar eenoshanu esmu uz pamatiigu "Juus".. viekaarshaak sakot - eenot GALIIGI neprotu.. un nezinu arii, kaa lai to iemaacos.. maybe ir kaadi tutoriali? njaa.. un tajaa otrajaa ziimeejumaa plaukstas ir mans prieks un lepnums. pirmo reizi sanaaca tik labi uzziimeet plaukstas! ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:45 |