![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Taa, iisumaa situaacija shaada:
Shogad saakshu iet Riigas Kultuuru vidusskolaa, bet kjeza taada, ka neesmu veel atradis, kur Riigaa dziivot ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
INFORMAACIJA XIKES, YUMEI UN WINDHOVER!!!
Tikko esmu atradis vienu firmu, kur piedaavaa dazhus dziivokljus par cenu robezhaas 100 - 120 Ls. Paskatiishanaas maksaa arii 25 Ls, bet atshkjiriibaa no ''zushu '' firmas, tikko tajaa kantorii biju un sarunaaju viziiti. Viens no dziivokljiem atrodas uz Marijas un Dzirnavu stuura. Pashlaik esmu Riigaa interneta kafejniicaa un vairaak te neteereeshu laiku internetaa, TAA KAA: Xikes, yume un windhover, luudzu piezvaniet man (6248923), koliidz izlasaat sho, jo firmaa ir sarunaata tikshanaas uz plkst 18:00, un uzreiz peec tam uzreiz iespeejams to dziivokli apskatiit. ja nesanjemshu zvanu, pats centiishos sazvaniit katru personiigi stundas, divu laikaa. Vobschim, VAJAG NORUNAAT TIKSHANOS SHODIEN AP 18:00. Birojs atrodas merkjelja ielaa 1. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:23 |