BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
Taka |
Oct 5 2004, 14:19
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Sāku protams ar pašu BitTorrent bet absolūtā servisa trūkuma dēļ sāku meklēt ko citu.
Ilgu laiku lietoju ABC bet kaut kā piegriezās. Nesen atradu BitComet tikai tā arī nesapratu kā šim radījumam piegriezt skābekli pēc downloada izbeigšanās, jo viņš turpina seedot, neraugoties uz visiem settingiem. Ko jūs lietojat? -------------------- Press any key to continue
|
Saiko |
Oct 9 2004, 12:24
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h |
pats lietoju Azureus pēdējo versiju un esmu apmierināts taisnību sakot nezinu vai ir labāks klients par šo... mazliet nepatīk ka šis ir Java produkts bet citādi viss ir ok !
ir iespēja vilkt atsevišķus failus no arhīva varbūt kādam tas neliekas īpaši svarīgi bet es bez attiecīgās iespējas vairs nemaz nevaru - tāpat arī resursus izmanto salīdzinoši maz: javaw.exe 26 956 K Azureus.exe 2 252 K godīgi sakot nezinu kurš klients izmantotu mazāk resursu... ? QUOTE(Robik @ Oct 9 2004, 11:28) A ir veel kaads klients iznjemot ABC kas nebalstaas tikai uz trackeru kad jaavelk torrents? Atceros, dazhi klienti tik raadiija tracker down un nevilka a ABC vilka neskatoties uz trackera probleemaam domāt ka Azureus turpina vilkt ja esi pieslēdzies kādam neskatoties uz to ka tracker's ir down... -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
Niks |
Aug 26 2005, 14:15
|
Lira member Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 |
Es izmantoju Azureus. Pats Azureus nav īpaši rijīgs, toties, šķiet, priekš JRE dators nekad nebūs pārāk jaudīgs. Lai gan pat uz savas "uber" kastes, šorīt ar Kaffeine bez problēmām skatījos NGE (piedevām uz Mandriva Linux, kas ir izslavēts ar savu rijīgumu), tāpēc tik traki jau nav, turklāt pat pēc negadījuma ar 'rm -fr home/niks', kad tika nodzēst arī azureus direktorijs + daļa konfigurācijas failu + radās problēmas ar DCOP, bet azureus, kas tajā brīdī lejuplādēja divas animes, kuru faili no izdzēšanas paglābās, vēl gandrīz divas dienas turpināja strādāt, kamēr es vairs nespēju izturēt atrautību no neta (jaunas programas palaist neizdevās, bet neviens brauzeris tajā brīdī nebija palaists), tādēļ pārinstalēju sistēmu, atstājot hda7 (/home) neskartu.
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:12 |