BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
BitTorrent klienti, kādus lietojam? |
Taka |
Oct 5 2004, 14:19
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
Sāku protams ar pašu BitTorrent bet absolūtā servisa trūkuma dēļ sāku meklēt ko citu.
Ilgu laiku lietoju ABC bet kaut kā piegriezās. Nesen atradu BitComet tikai tā arī nesapratu kā šim radījumam piegriezt skābekli pēc downloada izbeigšanās, jo viņš turpina seedot, neraugoties uz visiem settingiem. Ko jūs lietojat? -------------------- Press any key to continue
|
Dero |
Aug 26 2005, 15:37
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 |
to uzdot ir visai vienkaarshi, bet man vajag adreses nevis tavas atrunas.
P.S. es tur neredzu nevienu linku vai atbildi uz manu jautaajumu tikai 3... 3 burtus, kuriem es nezinu pilno nosaukumu. |
Taka |
Aug 26 2005, 17:01
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
QUOTE(Dero @ Aug 26 2005, 14:37) to uzdot ir visai vienkaarshi, bet man vajag adreses nevis tavas atrunas. P.S. es tur neredzu nevienu linku vai atbildi uz manu jautaajumu tikai 3... 3 burtus, kuriem es nezinu pilno nosaukumu. Pēdējais laiks, puis sākt lietot galvu tam kam viņa domāta Izlasi vēlreiz lietotāja bubu postus, tur slēpjas atbilde uz tavu jautājumu. -------------------- Press any key to continue
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:03 |