![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man peeksnji marta ietekmee uznaaca veelme uzrakstiit sjo triisrindi:
Nokrīt saulesstars Asns spraucas no zemes Man ar laiks mosties ja kaadam ir veelme izpaust savas radosjaas potences (saveejaas es iipasji augstu neveerteeju) tad luugtum iepostojiet kaadu savu haiku, tanku, cetrrindi ar vai bez atskanjaam, ja gadiijumaa taa nav juusu tad vismaz noraadiet autoru vai avotu. Jau ieprieksj paldies par atsauciibu -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
veltiits ShinChan un Elladorai =]
shinChan, kljuusti par dzejnieku smagu, lai cilveeki smej, lai cilveeki raud, aiz vaardu rindaam tavaam, Nav vaarda neviena, kas izteiktu juutas, juutas kas rodas kad riikle ir pilna, kaa zirga skanjas, kaa beerna gaudas, tas naak un neliek man mieru lieku. smeejos gardi, par dzejoli tavu, kaut parodija taa par citu taa bija, nav slikti tad, kad dzejnieki mijas, bet to dzejas rindas, paliks muuzhiigi sijaas. Kad meitenes daargaas, kaa re, Elladora she, naak dusmaam pilnas, lai cita vaigu sistu. Nav labi tad vairs, jo meitenes mums daargas, lai neatstaaj muuseejaas- dzejnieku rindas. Post Scriptum: ljoti atvainojos, bet man liekas ka manaa dzejolii nav ne minjas no haikas =] tas tika radiits lai paustu domas smagas... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:49 |