![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Hmm... Anime un arii manga esmu newbie. Bet, cik zinu, Kaori yuki ir viena no labaakajaam mangas autoreem/iem. Es zinu nosaukt Angel Sanctuary, varu nosaukt veel paariiti, bet AS ir vieniigais, kuraa zinu aptuveno notikumu gaitu. Veel paarzinu Hellsing un nedaudz X. Vai kaads vareetu ieteikt labas mangas un pastaastiit kas apmeeram tajaas notiek? Pliiz..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
TRIGUN, taa ir mana miiljaakaa manga ( pacifists, sweet boy, labais dzeks Vash The Stampade, tiek mediits, jo vinjsh ir izniicinaajis veselu pilseetu ( uz vinja galvas likti 60 billjoni $ ), bet ja lasa TRIGU sanaak probleema ar to, ka i-netaa var atrast tikai TRIGUN mangu ( pirmaas triis mangas nav ), TRIGUN MAXIMUM ir licenceeta un taapeec nav atrodama
![]() ![]() ![]() ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Aug 25 2005, 18:59) TRIGUN, taa ir mana miiljaakaa manga ( pacifists, sweet boy, labais dzeks Vash The Stampade, tiek mediits, jo vinjsh ir izniicinaajis veselu pilseetu ( uz vinja galvas likti 60 billjoni $ ), bet ja lasa TRIGU sanaak probleema ar to, ka i-netaa var atrast tikai TRIGUN mangu ( pirmaas triis mangas nav ), TRIGUN MAXIMUM ir licenceeta un taapeec nav atrodama ![]() ![]() ![]() ![]() Noteikti paliidzeeji ^^ tagad tik saasagremo ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 01:47 |