![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nu gabalinsh Takeshi Kitano cieniitaajiem neslikts zobenciinju bojeviks. hehz nu asintinjas shkjiist spainjiem zobenciinjas neieilgst viss notiek aatri kaa dziivee saturs nu gan taa ne iipashi labs action japaanju gaumee ![]() es dodu 7/10
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Incomming spoilers.. (ja nu kaads veel nebuutu redzeejis..)
Ar `nelielu` nokaveeshanos, pavisam nejaushi arii manaas rokaas nonaaca shii filma.. (un veel dazas austrumu filmas) Nu kaapeec, kaapeec, kaapeec man tieshi peec shiis filmas uzreiz naakosho vajadzeeja skatiities `The House of Flying Daggers`? Abaas filmaas bij personas, kuras saakumaa izlikaas par aklaam esam.. >_< Nez..kaa cilveeks, kursh nav sevishki daudz redzeejis no Kitano darbiem, varu teikt, ka Zatoichi bij ok. Nebij jau nekas iipashs, tachu labaaks par ASV cepumiem jau bij.. Es laikam vieniigais cilveeks, kuram dejoshana beigaas pat patika.. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:52 |