![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Laiku pa laikam iebrienot otaku.lv, skeptiski nolūkojos uz sadaļu "the anime project", tomēr atturos tur jaukties. Šodien iebridu un nolēmu izteikt savas domas. Kā nekā sadaļa te jau ir krietni labu laiku, gribēju redzēt, kas ir paveikts(lasi, kas nav paveikts).
Lasīju poll'u par to, ko taisīt mangu vai animē. Es ļoti šaubos, ka jums izdosies izveidot "sakarīgu". Ar mangu vēl ir cerības, jo būtībā tur vajag labu ārtistu un labu ideju. Bet anime... nu, sorry, tas ir milzīgs darbs. Tur vajag patiesi labu ārtistu(s), mūziku (tur imo nederēs kaut kāds tunc-tunc standarta kolbass), sakarīgu sižetu, čarus un tā tālāk. Cik noprotu, jums nav ne tā pieredze, ne zināšanu. QUOTE(tador) lol Kai arii negulj eniivei, iespeejams ka tomeer vareetu domaat par animes veidoshanu - ir precidenti, ka VIENS cilveeks uztaisa veselu (un pat ne iisu) animi... jebkuraa gadiijumaa mums vajadzeetu izcelties un manga nav tas labaakaiz veids. Jā, anime var uztaistīt maza cilvēku grupa, bet tad tie cilvēki ir specializējušies savā jomā un viņiem ir liela pieredze, bet, cik nojaušu, te pārsvarā sēž tīņi, so... Ak, jā, es pat vienu divu-cilvēku darbu varu nosaukt: the voices of a distant star, kas ir patiesi skaists darbs. Rezumējot: Varu ieteikt neuzstādīt grandiozus mērķus, kurus reāli dotajā situācijā nevarat sasniegt. Varu ieteikt netaisīt milzīgu komandu ar nefunkcionāliem piesēdētājiem. Varbūt tiešām labāk sākt ar mangu? Mans variants: Nosubot uz lv kādu animi vai nelielu seriālu. Tas būtu ļoti svētīgi + pieredze. Tā pat varētu kalpot savā ziņā kā animes popularizēšana iekš lv. Dubs gan varētu izklausīties diezgan smieklīgi ![]() Sākiet ar kaut ko nelielu, tad lēnām advancējiet uz kaut ko lielāku. Veiksmi! ![]() |
![]() ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
varu sadereet, ka no taa projekta nekas nesanaaks, jo nejau visi tajaa ir liidz riiklai dzili! un droshi vien lielaakaa dalak, kas ir komandaa tadgad nepavisam nedomaa par un ap to.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Dero @ Aug 30 2005, 16:27) varu sadereet, ka no taa projekta nekas nesanaaks, jo nejau visi tajaa ir liidz riiklai dzili! un droshi vien lielaakaa dalak, kas ir komandaa tadgad nepavisam nedomaa par un ap to. no pirmaa meegjinaajuma visticamaak nesanaaks nekas cits kaa pirmais meegjinaajums. kaa zinaams, Первый блин комом... otrais meegjinaajums vistacamaa arii izgaaziisies (otraas sisteemas efekts kaa zinaams no programmatuuras projektu vadiibas), bet nu treshais vareetu buut diez gan labs. cilveeki, atceraties, tas ir un paliek pirmais meegjinaajums, nav ko cereet ka tas buut kaut kas ekstraordinaars. (mans subjektiivs viedoklis mo malas, ar tomaatiem luudzu nesviest) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Ok, teeloshu preses sekretaaru
![]() Nu beidzot liidz vismaz daziem aizgaaja doma, ka 1. meeginaajumam nebuut nav obligaati jaasanaak perfektam un ideaalam. Citaadi te jau bija barinsh cilveeku, kas visi centaas pielabot, paarlabot, ieteikt kaadam jaabuut story, chariem utt, lai peec vinu ieskatiem anime buutu perfekta. Kas attiecas uz kopsavilkumu. Vispaar man ar bija doma, ka vajadzeetu pinned topiku (kaa jau edg kaut kur citur ieteica), tikai, shkiet, taadas iespeejas ir vieniigi adminiem. Ta kaa es taads neesmu... tad ja kaads no mineetaas kaartas pieliktu savu dievishko pirkstu shinii sakaraa.. vai man pieshkirtu shiis sakraalaas speejas.. Huh.. kas jums nepatiik nosaukumaa? Tak nav jau oficiaalais iknedeelas padariito darbu rezumee kaadai studijai ar $60milj ienaakumiem meenesii.. Par staasta statusu. Necereeju, ka manis raxtiitais kaadam liks tik loti aizdomaaties. Jaa, es tieshi konkreeti neesmu katraa laika momentaa informeets par story raxtiishanas statusu, vai kaadu citu lietu, ko es pats nedaru. Nu bet, tak.. pirmaa nodala jau ir.. un es ticu, ka tiek genereets arii turpinaajums.. QUOTE Ak, jā, es pat vienu divu-cilvēku darbu varu nosaukt: the voices of a distant star, kas ir patiesi skaists darbs. Liidz Makoto Shinkai mums veel taalu bet gan jau.. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:30 |