![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mani pēc šī kreatīva izlasīšanas savukārt vairāk nodarbināja jautājums Kāpēc? Kādi ir papuča rīcības motīvi?
------------------------------------------------------------------- komentārs, kamēr pats neesmu to aizmirsis: vardarbība pret finansiālā ziņā slikti situētu ģimeni, kurai ir arī sociāla rakstura problēmas un kas sitas kā pliki pa nātrēm vienmēr izsauc lielāku nožēlu un līdzi jušanu, nekā apraksts par kādas turīgas atvases, vai ar dzīves apnikumu sirgstošas vēnu griezējas problēmām. Tas tā, cilvēciskais (grave of the fireflies) faktors. ------------------------------------------------------------------- atgriežoties pie papuča. vēlos izvirzīt dažas versijas 1. Viņš ir vienkārši nojūdzies. Sirgst ar psihiskām slimībām un ir maniaks. Taču kāpēc sieva to nepiefiksēja kopdzīves laikā? Bez tam šo teoriju apgāž tas, ka vīrs ir alkoholiķis. Maniakāli slepkavas reti kad ir alkoholiķi. 2. Vīrs vaino sievu ģimenes izjukšanā (arī šajā gadījumā jarunā par psihiskām novirzēm) un pēc dabas būdams gan fizisks, gan morāls varmāka, sit savai laulenei tur, kur tai visavairāk sāp, proti, pa bērnu. Diezgan loģiski. 3. Vīrs vaino meitu ģimenes izjukšanā. Sievas pārmetumi par sliktu iztruēšanos pret bērnu. Negulētās naktis. Aizliegums dzert (jo bērns var saost). Vienvārdsakot pie visa vainīga sīkā, tamdēļ vņai jāmirst. Jautājums tikai, kamdēļ tik nežēlīgas metodes? Apdzērās un atbrīvoja zvēru sevī. 4. Vīrs ir pedofīls+ maniaks= bērna sitenis 5. Manuprāt, visloģiskākais secinājums kāds radās man un kāds droši vien radās arī mātei ieraugot savu laulāto darugu turot meitu aiz kājas un bungojot ar āmuru pa vēderu. Vīrs gatavojās darba pārrunām vietējā lopkautuvē, kur viņš bija pieteicies uz prestižo gaļas izcirtēja vakanci. Un nu mēģināja nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu. Nedaudz papraktizēt ar "materiālu" un nodemonstrēt sievai savas prasmes. Pateikt, ka viss būs tā kā agrāk, pilnīga saticība un mīlestība...līdz nāve šķirs ......................................................................................... kur gan paliek 2 gadīga bērna tiesības uz dzīvošanu? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
![]() QUOTE(ShinChan @ Aug 31 2005, 19:32) Mani pēc šī kreatīva izlasīšanas savukārt vairāk nodarbināja jautājums Kāpēc? Kādi ir papuča rīcības motīvi? ------------------------------------------------------------------- komentārs, kamēr pats neesmu to aizmirsis: vardarbība pret finansiālā ziņā slikti situētu ģimeni, kurai ir arī sociāla rakstura problēmas un kas sitas kā pliki pa nātrēm vienmēr izsauc lielāku nožēlu un līdzi jušanu, nekā apraksts par kādas turīgas atvases, vai ar dzīves apnikumu sirgstošas vēnu griezējas problēmām. Tas tā, cilvēciskais (grave of the fireflies) faktors. ------------------------------------------------------------------- atgriežoties pie papuča. vēlos izvirzīt dažas versijas 1. Viņš ir vienkārši nojūdzies. Sirgst ar psihiskām slimībām un ir maniaks. Taču kāpēc sieva to nepiefiksēja kopdzīves laikā? Bez tam šo teoriju apgāž tas, ka vīrs ir alkoholiķis. Maniakāli slepkavas reti kad ir alkoholiķi. 2. Vīrs vaino sievu ģimenes izjukšanā (arī šajā gadījumā jarunā par psihiskām novirzēm) un pēc dabas būdams gan fizisks, gan morāls varmāka, sit savai laulenei tur, kur tai visavairāk sāp, proti, pa bērnu. Diezgan loģiski. 3. Vīrs vaino meitu ģimenes izjukšanā. Sievas pārmetumi par sliktu iztruēšanos pret bērnu. Negulētās naktis. Aizliegums dzert (jo bērns var saost). Vienvārdsakot pie visa vainīga sīkā, tamdēļ vņai jāmirst. Jautājums tikai, kamdēļ tik nežēlīgas metodes? Apdzērās un atbrīvoja zvēru sevī. 4. Vīrs ir pedofīls+ maniaks= bērna sitenis 5. Manuprāt, visloģiskākais secinājums kāds radās man un kāds droši vien radās arī mātei ieraugot savu laulāto darugu turot meitu aiz kājas un bungojot ar āmuru pa vēderu. Vīrs gatavojās darba pārrunām vietējā lopkautuvē, kur viņš bija pieteicies uz prestižo gaļas izcirtēja vakanci. Un nu mēģināja nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu. Nedaudz papraktizēt ar "materiālu" un nodemonstrēt sievai savas prasmes. Pateikt, ka viss būs tā kā agrāk, pilnīga saticība un mīlestība...līdz nāve šķirs ......................................................................................... kur gan paliek 2 gadīga bērna tiesības uz dzīvošanu? Speeciiga kritika ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:42 |