![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man peeksnji marta ietekmee uznaaca veelme uzrakstiit sjo triisrindi:
Nokrīt saulesstars Asns spraucas no zemes Man ar laiks mosties ja kaadam ir veelme izpaust savas radosjaas potences (saveejaas es iipasji augstu neveerteeju) tad luugtum iepostojiet kaadu savu haiku, tanku, cetrrindi ar vai bez atskanjaam, ja gadiijumaa taa nav juusu tad vismaz noraadiet autoru vai avotu. Jau ieprieksj paldies par atsauciibu -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
"Poēma par konfliktu"
Būs jums šī strīda aizsākums Pirms dažiem postiem atrodams Tur Elladoras dzeju jauku Bij ShinChan's piesmējis kaa m...u Bij pūlim par to jūsma liela Bet Elladorai bēdu iela Tam bija lemts par joku kļūt Bet tā dēļ cilvēks sāpes jūt Ar atvainošanos nav gana Te būs mums cita darīšana Ar asiniim tiks revanšs gūts Tam jānotiek pie dabas krūts Un tagad manas miesas liesās It lēni liesmu mēles tiesās Jo kauna sārts tiek manīm kurts Un negods pašā vidū durts Bet tā kā mani vārdi spēji Ir auksti tā kā ziemeļvēji Tie ugunīm nu noliek dzist Un nozieguma važām krist Nu Elladoras sejā jaukā Jau smaida vagas braukāt braukā Un tur kur agrāk skumjas dēja Nu saule prieka gaismu lēja No tā būs visiem mācīties Ka citu dzeju aizņemties Un pēc tam par to ņirgāties Nav lieta ar ko lepoties Autors: ShinChan (All rights reserved) Tapis 18 min. P.s. Ja ar šo nepietiks lai izkauktu piedošanu tad būšu pilniigi kapitulējis ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:45 |