![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
ShinChan idejas tieshaam janciigas (man patiik shitais vaards). Man, lasot staastu, logjiska likaas tieshi 2. iespeeja, bet tagad ShinChan 3. iespeeja arii liekas laba un pat ljoti laba. Ir vairaak nekaa iespeejams, ka direktors nebija neko iipashu domaajis par cilveeka motiiviem, atstaajot to lasiitaaja zinjaa, ja vinjsh veelas. Manupraat, taa tiek sacereeta lielaakaa dalja "augstaas maaklsas" - maakslinieks kaut ko uzmurgo un kritikji atrod tur baigaakaas jeegas. Tad kaapeec taapat nedariit vienkaarshiem ljautinjiem?
![]() P.S. direktors posts "deelj lata tevi nositiis" liek man aizdomaaties par versiju: "sieva nedeva naudas alkaholam, jo beernam vajag. visu laiku domaaju - tas beerns ir kretiins, maita, blje. un, kad mani beerna deelj izliek uz ielas, neiztureeju. jaa, mana attieksme pret shitaadu kretineetaaju beernu dziiviibaam nav diez ko augstaa. kaa nosist suni." Ir liidziigs 3. versijai, tikai no naudas nevis neguleetu nakshu skatu punkta. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:46 |