![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 11:56) QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 1 2005, 12:43) kam tieshi tu piekriiti? ![]() ![]() Viņa piekrīt tam, ka tētuks bija manikāls slepkava pedofīls, kas pie savas ģimenes izjukšanas vainoja kā sievu tā meitu, bez tam nu pat bija nolēmis pieteikties darbā par gaļas izcirtēju un pie viena mēģināja uzlabot savus skillus, tajā pašā laikā viņš nespēja arī atmest cerības par ģimenes atkalapvienošanos. Kas tur ko nesaprast? Jokoju, potams. Tās ir tikai manas vairāk vai mazāk ticamas versijas, par to kādi varētu būt cilvēka motīvi izvēloties spert tik radikālu soli, ka sava divgadīgā bērna zvēriska slaktēšana. Tā nav ne kritika, ne labojums, ne iebilde, ne papildinājums. Tāpēc nevajag pretstatīt manu tekstu direktora īsstāstam (sirdij tuvs man šis formāts). Un piekrišana vai nepiekrišana man ir pupu mizas, katram savs pauris un savi pārspriedumi par izlasītu tekstu. P.s. Mūsdienās, un patiesībā visos laikos slepkavošanai pat nevajag nekādu materiālu stimulu, pietiek ar sekošanu savām slēptajām dziņām. Visu izšķir tas, cik dziļi šīs dziņas ir slēptas un cik nejaukas šīs dziņas ir. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:46 |