![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
apsveicu visus kas mācās ar 1. skolas dienu
![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
kuram ta maaciibu gada saakshanaas ir laba, mums veel gada beigaas buus lielie exaameni....... ehhhh, negribu skolu. bet savaa zinjaa maaciibu gads man iesaakaas normaali, tagad skaidri zinu ka muusu skolaa vairaak nebuus viena reti riebiiga skolotaaja
![]() ![]() -------------------- |
EndlessReality |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(Kagome @ Sep 1 2005, 19:34) kuram ta maaciibu gada saakshanaas ir laba, mums veel gada beigaas buus lielie exaameni....... ehhhh, negribu skolu. bet savaa zinjaa maaciibu gads man iesaakaas normaali, tagad skaidri zinu ka muusu skolaa vairaak nebuus viena reti riebiiga skolotaaja ![]() ![]() Manā gan ir... es viņu ienīstu... 1) Apcirta manu zīmēšanas prasmi, 2) Skaļi kliedza uz visiem, 3) Izsaka riebīgas piezīmes. ![]() Kas īsti ir tā administrācija? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:07 |