![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
apsveicu visus kas mācās ar 1. skolas dienu
![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25) viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... ![]() ![]() ![]() ![]() Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej? 8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku.... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:28) QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25) viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... ![]() ![]() ![]() ![]() Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej? 8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku.... nevajag kārtot somu, jo rīt stundās tiks runāts par iekšējās kārtības noteikumiem, varbūt parastajās skolās tā nav, bet arodskolās gan. |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(Dero @ Sep 1 2005, 20:31) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 19:28) QUOTE(EndlessReality @ Sep 1 2005, 18:26) QUOTE(pinksakura @ Sep 1 2005, 20:25) viss būtu ok...bet ja jau nākamajā dienā 8 stundas kuru laikā ir fizika,algebra,ģeometrija....*huh*bet tā viss labi... ![]() ![]() ![]() ![]() Neapskaužu tevi... Man ir tikai septiņas, par laimi. Kurā klasē tu ej? 8....*huh* sakārtoju somu un likas kad es tur ķieģeļus ieliku.... nevajag kārtot somu, jo rīt stundās tiks runāts par iekšējās kārtības noteikumiem, varbūt parastajās skolās tā nav, bet arodskolās gan. Just for the record, visi neiet arodskolās. Tur gadījumā nebija no 10 klases? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:07 |