![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 13:53) versija numur 4. Zinu, jau zinu, nekādas norādes uz to tavā tekstā nebija, taču izslēgt šādu variantu pilnībā arī nevar, ja nu vienīgi tev ir tiesu mediķa veiktās ekspertīzes atzinums, ka meitenītes ķermenis ne pirms, ne pēc nāves netika izmantots netiklām darbībām. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 1 2005, 16:16) QUOTE(direktors @ Sep 1 2005, 13:53) versija numur 4. Zinu, jau zinu, nekādas norādes uz to tavā tekstā nebija, taču izslēgt šādu variantu pilnībā arī nevar, ja nu vienīgi tev ir tiesu mediķa veiktās ekspertīzes atzinums, ka meitenītes ķermenis ne pirms, ne pēc nāves netika izmantots netiklām darbībām. Hmm... Ja meitinju teevs pirms nosishanas naidaa (ja mees pienjemam, ka nosita naida iespaidaa) izmantoja netiklaam darbiibaam... Tad vinjsh seksu uztver kaa sava paaraakuma paraadiishanu. Un konkreetajaa situaacijaa veelme paraadiit savu paaraakumu pret meitinju bija tik speeciiga (to mees atceramies no ciitiigaas dauziishanas), ka arii ne-pedofiils buutu vareejis paarkaapt trauceejosho eetikas un citu ieksheejo balsu sliekshnjus. Bet ir arii iespeejams pat preteejais: teevs bija pedofiils, bet pirms nosishanas neizmantoja meitinju netiklaam darbiibaam. Vinjam vienkaarshi ir sadomazohistiskas novirzes un baudu guust no sadistiskaam darbiibaam pret personaam, ko miil. Un nesmejieties - taa ne tuvu nav nereaala iespeeja. edg balso par variantu - nebija pedofiils, vienkaarshi nosita. Starp citu, ieveerosim, ka peec bijushaas sievas ierashanaas, vinjsh raidiija tikai 1 sitienu. Taatad, vinja sishanai nebija demonstratiivs iemesls. Jo, ja buutu bijis, tad sitieni tiktu raidiiti daudz. Vieniigie iznjeemumi, kas man naak praataa ir: vai nu vinjsh bija ljoti piekusis no dauziishanas un naids sen bija paargaajis (kas ir diezgan ticami, jo ar galjas aamuru, aiz kaajas turot beernu, vinju "atdauziit valjaa liidz iekshaam" nebuut nav elementaari) vai arii otrs variants - vinjam pret sievu ir respekts, kas, ar sievas paraadiishanos, veikli aizdziina visu duushu paraadiit vinjai savu dauziitveelmi. Ehh, tie iznjeemumi izraadiijaas ljoti reaali. Bet, ja vinja dauziishanai tieshaam nebija demonstratiivs iemesls, tad vinjsh dzilji ieksheeji izjuta speeciigas emocijas pret savu meitinju. Paarsvaraa taas vareetu buut naids, skaudiiba vtml, bet ar vaaju ticamiibu iespeejama pat miilestiiba. Taadaa gadiijumaa vinjsh nosita meitinju, jo vinju tik ljoti veeleejaas (ar perversiem nodomiem vai tiiras sirds nodomiem), bet nevareeja dabuut, ka neiztureeja un nosita, lai neviens nedabuu. Tiesa, tad direktors buutu mineejis, ka Dainim bija asaras aciis. Taa kaa, peedeejais variants tomeer nav iisti labs. Nu tas taads vispaareejs spriedeleejums bez atkaapeem un sagrupeeshanas. Mums dotaa informaacija ir paaraak vaaja, lai vareetu izdariit droshus secinaajumus. Taapeec jau iisi staasti ir labi - atstaaj tev vielu paardomaam, ko nespeej izjaukt autora neprasme notureet situaacijas realitaati, lieka konkretizeeshana pret lasiitaaja izveidojoshos uzskatu vai citas garu romaanu rakstiishanas galvenaas probleemas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:51 |