![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(direktors @ Sep 2 2005, 10:47) QUOTE(ShinChan @ Sep 1 2005, 21:32) ..domāju arī literāri apcerējumi, kas smagi un naturāli apraksta fizisku vardarbību pret bērnu, būtu jāievieto vismaz ar brīdnājuma tekstu, lai neizlasa, kāds, kuram šis skats iespējams vēl naktī murgos rādīsies... ja 14 gadu vecumaa var nogalinaat cilveeku /tas gan vel nav pieraadits/ tad kaadelj lai no vinja peec paaris gadiem, kad iznaks no cietuma, nesagaiditu kautvai shadu vardarbiigu riiciibu. ir jaazin un jaasamierinaas ar to kas notiek pasaulee, ar to ka cilveeks cilveeku bez acs aizveershanas var nogaleet. Apzināti var nogalināt arī jaunāks bērns, nemaz nerunājot par neapzinātu nonāvēšanu, kas pat zīdainim pie apstākļu sakritības ir pa spēkam. Un tas par to zināšanu un samierināšanos man nav īsti skaidrs. Vai sabiedrībai ar tai destruktīviem indivīdiem būt jāsamierinās un jālaiž viss pašplūsmā, tipa "nu jā', ir viņš mums tāds, slepkavnieciņš, bet ko lai dara, katram savs". Ir labi, ka mēs zinām, kas notiek pasaulē, taču ir jāmēģina nevis ļauties procesiem, bet tos uzlabot. Tas, protams, ir gribas un spēju jautājums, taču tas, ka vairums cilvēku no tiem pieejamajām opcijām izvēlas nekā nedarīšanu, vai arī darīšanu tā kā pašam patīkas un ir ērtāk (uz citu reķina) ir nepareizi. Un nepareizi tas ir tāpēc, ka es tā saku, un ja es tā saku, tad tā tam ir arī jābūt. QUOTE(Tsukino @ Sep 2 2005, 12:07) "Kay......." es staastinju izlasiju un nu gribu izlamaaties "gomen ja buushu rupja ![]() Un taa........DIREKTOR!!!!!!!!! tas bija tiiiiiik pretiigi! Vai tieshaam nevareeji ko normaalu?!?!?!!??! Asinis un zarnas, nieres- it all makes me sick! Ok... labi taas asinis var palikt... ja buutu normaals story!!!!!!!!!!!! NOW THIS IS SICK!!!!!!!!!!!! Un kas mums pašiem par atēlu profilā ir ievietots? Nost ar dubultmorāli. Bez šaubām Dirketora stāsts ir pretīgs, un kā tāds tas arī bija iecerēts un uzrakstīts. Vai no divgadīgas meitenes laukā birstoši plīša lācīši iekšu vietā šo stāstu Jums padarītu baudāmāku? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:47 |