![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(direktors @ Sep 2 2005, 12:44) ejam taalaak.. sabiedriibai jaasamierinaas ka visi maniaki un slepkavas utt. nav visi kaa viens stulbi, nemaak organizeet savu valjasprieku jeb dziives piepildiijuma procesu. nebuus taa ka peec kaarteejaas nejaushaas tiinja iegruushanas gaujaa kaads tecees ar raitiem soljiem uz miliciju lai atziitos. jus varbut domajat ka pogainie vienmeer buus jums blakus, jeb ka seezhot maajaa juus esat pasargaati no ljauniem personaazhiem. shoreiz taa nebeigsies.. šaubos vai kāds racionāli domājošs cilvēks tā domā, taču baiļu un šoka terapija nav zāles, un kāpēc to visu gruzīt virsū cilvēkam, kas to nevēlas? Un kāpēc vispār šis teksts? Manuprāt galīgi nesaistīts ar tematu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:24 |