![]() |
![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Mans pirmais darbs iekš otaku.lv! "Goku as Super Saiyan 2 no DBZ"
Šitās bildes kontūras es tā aši uzskicēju un krāsas ar Photoshop 7.0 iemontēju (ātri un viegli). ![]() Vislielākā ķēpa bija mati, bet kaut kā jau sanāca un jā, es zinu ka darbā ir daudz kļūdu! -------------------- |
![]() ![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Skicēju ar roku uz A4 lapas, bet visa krāsošana un ēnošana notiek ar Photoshop 7.0! Starp citu šī darba taisīšanā izmantoju Photoshop tutoriālu par Layeriem, tāpēc kontūras tādas kā ar drebošu roku zīmētas.
Damn that Tutorial! ![]() P.S: ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Jackal @ Sep 3 2005, 16:46) Jaa daudziem nepatiik ( man patiik, jo taa ir mana beerniibas miiljaakaa anime........... peec Pokemoniem )!!!!! Tu diezgan labi kraaso, pashi ziimeejumi, lai gan bez kljuudaam, vizuaali, veel nav tik pievilciigi, kaa vareetu buut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |