![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
http://www.highiqsociety.org/noflash/nonmembers/iqtests.htm
un tur ir taads "Ultimate IQ test" Principaa varat sevi izcildinaat, bet man ir interesanti tomeer zinaat par Otakieshu tautu vairaak. paljaujos uz juusu godiigumu. P.S. Your score is: 157 |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
paldies tadoram par briinishkjiigi pavadiitaam 2h
![]() ![]() Un viena piebilde- stndarta peleekaas masas cilveeks nemaz nevaraatu izkost vairaakus no jautaajumiem, kur nu veel pareizi atbildeet. domaaju, ka ja sho testu saliidzina ar citiem populaariem neta IQ testiem, tad var droshi pieskaitiit kaadus 30 punktus un saliidzinaat. un veel viena piebilde- shajaa testaa bez zinaashanaam par algoritmiem un kripciju nav ko raadiities. Ja es buutu maacijies matemaatikas fakultaatee, tad man tajaa testaa buutu uz pusi lielaaks rezultaats. |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Sep 3 2005, 23:11) un veel viena piebilde- shajaa testaa bez zinaashanaam par algoritmiem un kripciju nav ko raadiities. Ja es buutu maacijies matemaatikas fakultaatee, tad man tajaa testaa buutu uz pusi lielaaks rezultaats. hehe maacijos HUMANITAARAA vidusskolaa matemaatikas cent. eks. dabuuju f liimeni ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:20 |