![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
http://www.highiqsociety.org/noflash/nonmembers/iqtests.htm
un tur ir taads "Ultimate IQ test" Principaa varat sevi izcildinaat, bet man ir interesanti tomeer zinaat par Otakieshu tautu vairaak. paljaujos uz juusu godiigumu. P.S. Your score is: 157 |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Sigfa, jūs te runājat par vecumu un skolām, lai gan tam ir maza nozīme, arī pēc pieciem gadiem tavs IQ nebūs daudz izmainījies.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Niks @ Sep 4 2005, 01:23) Sigfa, jūs te runājat par vecumu un skolām, lai gan tam ir maza nozīme, arī pēc pieciem gadiem tavs IQ nebūs daudz izmainījies. pilniigi un galiigi garaam. Domaashana un domaashanas stils mainaas liidz apmeeram 25 gadiem, atkariigs no cilveeka. Man pashlaik ir 17 un es veel atceros kaa pirms diviem gadiem domaaju pilniigi savaadaak. Domaashana vislaik attiistaas, un taadaa testaa kur katrs jautaajums ir no liela svara, pat ar nelielaam izmainjaam logjikaa IQ var palekties par 10 punktiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:20 |