![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nju es domāju kad vajadzētu atvētrt topiku arī par šo anime!(ja tāds topics ir tad droši varat slēgt!)
![]() ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Kamikaze Kaitou Jeanne ir kruta multene kaut gan brālis saka ka Kamikaze Kaitou Jeanne ir priekš zīdaiņiem. Es nemaz tā neuzskatu. Viņš ir stulbenis ja domā ka Kamikaze Kaitou Jeanne ir priekš zīdaiņiem.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE(Tairanda @ Sep 4 2005, 14:21) Kamikaze Kaitou Jeanne ir kruta multene kaut gan brālis saka ka Kamikaze Kaitou Jeanne ir priekš zīdaiņiem. Es nemaz tā neuzskatu. Viņš ir stulbenis ja domā ka Kamikaze Kaitou Jeanne ir priekš zīdaiņiem. ![]() kapēc vispār viņā klausies? diezvai šī anime ir domāta zīdaiņiem!!! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 July 2025 - 16:33 |