![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 4 2005, 21:13) QUOTE(direktors @ Sep 4 2005, 20:54) Es gribeeju veel padiskuteet. Bet, ja ne tu, ne ShinChan nerunaa man pretii, tad diskusija nesanaak ![]() Lai veidotu diskusiju tev vajag pretim runāšanu? Es savu viedokli jau skaidri paudu. Esmu cilvēks, kas jau labu laiku nespēj objektīvi izvērtēt to, kas nodara kaitējumu psihei un kas nē. Procesi ir dziļi individuāli. Ticu, ka tā pat kā paša izteikts vārds nekur nepazūd, bet klejo visumā, lai kādu reizi tev atriebīgi iesistu, tā pat arī noskatīts, saklausīts, vai lasīts materiāls nogulsnējas zemapziņas apcirkņos, lai kādreiz, kad to vismazāk gaidi uzvaroši smirdēdams izlīstu laukā un sagādātu tev bad times. Tas var arī nenotikt, taču var arī notikt, un tad nekāda paškontrole, pašsuģestija nepalīdzēs. Vai pasaule būtu labāka bez tādiem tekstiem kā direktora sacerējums? nezinu. Strausa taktika palīdz retos gadījumos. Cilvēkam, kam būs lemts slepkavot, starta dzirksteli var dot zupā peldoša muša, rupja piebilde sabiedriskajā transportā, negulēta nakts, kaķa ņaudiens nelaikā utt. nemaz nevajag asiņainus pastāstus, filmas un datorspēles. Tās vienkārši, dažkārt kalpo par informatīvu materiālu, kā slepkavošanu labāk veikt, taču nekādā gadījumā pilnībā neveicina slepkavošanu kā tādu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:48 |