![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Tiek rīkots konkurs.
Pieprasījumi konkursam. -Festivāla simbols meitene -anime-stils, bet ne fan-art -Zīmējumam ir jābūt krāsainam bez fona -A3 formāts Uzmetumi netiek pieņemti. Nodošanas termiņš 20.09.2005. -------------------- |
![]() ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Kam darbi ir gatavi nesat trešdien. Es būšu pie Origo ieejas (Centrālais pulkstenis) no 18:00-19:00. -------------------- |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
QUOTE(Dero @ Sep 5 2005, 17:48) QUOTE(Nuin @ Sep 4 2005, 21:02) Kam darbi ir gatavi nesat trešdien. Es būšu pie Origo ieejas (Centrālais pulkstenis) no 18:00-19:00. cerams, ka ne tikai sho 3dien var tevi satikt? Paziņošu kad vēl varēs iespējams ka vēl šonedēļ otrā reize iznāk. Tāks davai ļaudis piesakās kas nāks, lai es veltīgi nevilktos uz centru. Ja neviens nepieteiksies tad nebraukšu šo trešdien. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:53 |