![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Tātad... Novilku Ragnaroku, paspēlēju, novilku Rose Online, paspēlēju, novilku Flyff un bišku iesāku. Patīk visas šīs spēles. Neveru izšķirties... Un ja es spēlēju visas tad visās atpalieku levela ziņā... Kuru labāk iesakāt un kāpēc, kas labāks, kas sliktāks utt. Vienīgais ko esmu normāli iepazinis ir Ragnarok, jo to es spēlēju visilg''ak un visdažādākajos serveros, bet varbūt es vēl visu nezinu. Izsakiet savas domas šeit priekš manis lūdzu...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Nameless gljuko un lago, bet ātra levela ka4āšana un no monstriem izkrīt viss iespējamais... Es teiktu, ka XileRO ir labāks tur bišku lēnāk kačājamies, toties visas extras, labākie monstri uztaisīti vēl 100 reizes spēcīgāki un max levels i 224... bet Jobs 3. profesijai max tikai 70. a Namelessā 250... Bet manuprāt XileRO viennozīmīgi ir labāks, tur ir divi jauni matu stili, daudz jaunu Equipmentu, tajā skaitā visu iemīļotais Naruto Band. He he he. No Naruto. Un MOTRā mani sauc Gangster God. Ak jā: www.xilero.net
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |