![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
http://www.highiqsociety.org/noflash/nonmembers/iqtests.htm
un tur ir taads "Ultimate IQ test" Principaa varat sevi izcildinaat, bet man ir interesanti tomeer zinaat par Otakieshu tautu vairaak. paljaujos uz juusu godiigumu. P.S. Your score is: 157 |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Bullshit. Ja es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs.
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 6 2005, 22:48) Bullshit. Ja 40% es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs. Pilniigi pareizi. Tieshi taapeec kaadam jaanosper iistie testi. Varbuut te ir kaads psihologjiju studeejoshs? Ja pareizi atceros, ar psihologjijas kaut kaadiem papiiriem var tikt pie shiem testiem. Bet gandriiz droshi, ka kaut kur pa pasauli meetaajas shitie testi, tik nedaudz novecojushi un nez vai elektroniskaa formaataa. Buutu forshi, ja kaads samekleetu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:20 |