![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
http://www.highiqsociety.org/noflash/nonmembers/iqtests.htm
un tur ir taads "Ultimate IQ test" Principaa varat sevi izcildinaat, bet man ir interesanti tomeer zinaat par Otakieshu tautu vairaak. paljaujos uz juusu godiigumu. P.S. Your score is: 157 |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(aigarius @ Sep 7 2005, 00:02) QUOTE(+Chibi+ @ Sep 6 2005, 22:48) Bullshit. Ja es nevaru uztvert priekšmetus telpisksi, uzreiz sanāk, ka es izgāžos 40& testa, bet tas taču neliecina par to, ka es būtu idiote. Gudrību šitā neizmērīs. Nu es tos izklājumus arī telpiski neuztveru - es viņus plakaniski skaitu. Tur vēl ir cultural neitral, kas paredzēts pēc iespējas visu ietekmju nolīdzināšanai, lai gan pamattestā bija tikai viens ar valodu saistīts jautājums - visi pārējie jau tā bija ļoti neitrāli. da es jau arī mēģinu tā... Taču tie man sagādāja lielākās grūtības.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:20 |