![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Man loti patika si anime , daudz smiekligus momentus, un varoni kuri ir lidzigi EVA
Sky/fi короче говоря ![]() Pagaidam izgaja tikai 12 sserijas no 50. Par anime - meha/action. Meha dizajn Sedzi Kavamori (!!Macross!! , Escaflowne) Kurs interesejas varu dod privata saitu kur var download Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Topic ne par stilu bet par so anime........
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
anime manaas aciis-normaala. manupraat dazi miinusi bet es liktu 6 balles!
![]() patlaben esmu tikusi liidz 5 epai.(tas renton's man tadu pamulkiiti atgadina) bet kas zina, varbuut dzeks mainiisies. openings forshs, ending dziesma man looti patiik, tikei nezinu vai vinu kautkur var novilkt(to ending song)? ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |