![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nu taa es nezinu, te dazi kaut kadas anime par gejiem skatas, dazus velns vins zin, kurus pat 7 gadigi berni skatas, bet laikam par tadu ka Final Fantasy Advent Children VII, izskatas ka neviens nav dzirdejis...
Es so jau redzeju uz PSP, bet nu labi, varu iepriecinat FF fanus pec 7 dienam 35 min un 20 sek. iznaks FF DVD formata, un ari torrentos... taaa rekur ir adrese, neesmu vainigs ja nesaprot Japanu valodu, bet tur ir traileri kurus var paskatities, bet ja te neviens nesaprot ko tur runa tad vismaz uz Bilditem var paskatities =)) http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Kā jau vēl pirms skatīšanās teicu mans vērtējums noteikti būs 8+ nu tagads jau ievērtējis mantu dodu 9 balles. Filma bija izcila, tieši tāda kādai viņai bija jābūt, viņa nebija atkāpusies no sižeta un tikai veidots kā turpinājums spēlei, īsts pagarinājums. Ļoti patika dažādi sīkumi iepīti filmā ko varēja pamanīt tikai Final Fatansy cienītāji piemēram Moogle lelle bērna rokās.
![]() Sitiet mani ja esmu aizmirsis, bet man ir dziļa pārliecība ka FF VII Mooglu nebija, visās pārējas daļās gan viņi ir. Loiti feini bija tas ka varoņu rakstur īpašibas tika pasvītrotas lai atcerētos kādi šie tēli bija radīti spēlē. Šajā ziņa viņi nostrādāja perfekti pat ar balss izvēli, piemēram ainā kurā rādija Clouda grimstošo "mobiļņiku" nemanāmi fonā skanēja Cid balss kas kā parasti lamājas un vispār lieto rupju valodu, tikai tas pārējāfilmā netika uzsvērts. Vispār vienīgais trūkums manuprāt ir tas ka viņi atstāja backdoor tajā momentā kad Sefirots pateica "I won't become a memory", bet nu es personīgi tikai priecātos par spēles turpinājumu kura nebūs jo paļāujos uz to ka Sqare-Enix nav tādi sviestagalvas kā daža laba amerikāņu kompānija. Vēlētos piebilst ka filmu iesaku ne tiaki spēles cienītājiem, bet arī pārējiem jo tur ir nice actions un ši datorgrafika ir labākais kas ir radīts uz šo dienu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |