![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nu taa es nezinu, te dazi kaut kadas anime par gejiem skatas, dazus velns vins zin, kurus pat 7 gadigi berni skatas, bet laikam par tadu ka Final Fantasy Advent Children VII, izskatas ka neviens nav dzirdejis...
Es so jau redzeju uz PSP, bet nu labi, varu iepriecinat FF fanus pec 7 dienam 35 min un 20 sek. iznaks FF DVD formata, un ari torrentos... taaa rekur ir adrese, neesmu vainigs ja nesaprot Japanu valodu, bet tur ir traileri kurus var paskatities, bet ja te neviens nesaprot ko tur runa tad vismaz uz Bilditem var paskatities =)) http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Sep 14 2005, 19:09) Labs rakstiņš Hikaru, tas, ka tu runāji par FF7 super grafikā lika man atcerēties, ka nesen redzēju PS3 Tech demo, kurā rādija FF7 pirmos kadrus, moš kāds zin vai tas nozīmē, ka būs FF7 remake`s? Ar rimeiku ir tā ka priekš FF 7,8.9 tas bija paredzēts uz ps2, bet squaresoft ir milzums lielu apgriezienu projekti tāpēc viņi viņus atliek un pakārto vienu otram, fakts kā tāds ka viņi par to domā vien priecē. Kas atiecās uz to ps3 teh movie, oficiāli tiek sludinās ka tā ir tehnisko iespēju demonstrācija, un pat ja būs remake uz ps3 tad šāds viņs nebūs. Viņi FF7 izmanto tīri simboliski, jo (kā man patīk šito stāstit katru reizi no jauna) FF7 bija pirmā 3D FF sēriajs spēle, FF V sver labi ja 3 MB un arī attiecīgi izskatās ( FF VI kā tāds nav neaks jo tas ir tikai amerikāņu tulkojums priekš FF III), nu tad lūs SQUARESOFT visu laiku turējās kopā ar NINTENDO, bet kad SONY sākda domāt par PS radīšanu SQUARESOFT noslēdza ar viņiems līgumu un tapēč arī tagads PS ir viņu ekskluzīvā platforma, vārdu sako FF 7 kā pirmā 3D FF bija uz jaunās SonyPlaystation platforams, FF 7 bija vienkārši nerēali jaudīgs līdzeklsi ar ko PS guva ātri strauju popularitāti, tāpēč lūk arī viņi tik skaisti parāda savu PS3 jo FF 7 bija visa sākumā. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |