![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Visnotalj manis un ne tikai iecieniita speele, un uzreiz atvainojos par iipatneejo teikuma uzbuuves formu.
|
![]() ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu pirms itāļu džeks atbrauc, varam tāpat uzrīkot kaut kādu Tekken 5 vakaru, parasti nenotika, jo neviens nevarēja savākties ar ps2 un Tekken 5. Bet liekas, ka es spēju mūs ar šīm lietām supportēt.Tā kā vajadzētu kaut kad savākties un uzspēlēt, kaur vai oktobra tusā....
-------------------- Geeks rock!
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Sep 14 2005, 21:14) Nu pirms itāļu džeks atbrauc, varam tāpat uzrīkot kaut kādu Tekken 5 vakaru, parasti nenotika, jo neviens nevarēja savākties ar ps2 un Tekken 5. Bet liekas, ka es spēju mūs ar šīm lietām supportēt.Tā kā vajadzētu kaut kad savākties un uzspēlēt, kaur vai oktobra tusā.... hehe, jaa dereetu. es saku ka arii tagu vajag:D |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:51 |