![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nu taa es nezinu, te dazi kaut kadas anime par gejiem skatas, dazus velns vins zin, kurus pat 7 gadigi berni skatas, bet laikam par tadu ka Final Fantasy Advent Children VII, izskatas ka neviens nav dzirdejis...
Es so jau redzeju uz PSP, bet nu labi, varu iepriecinat FF fanus pec 7 dienam 35 min un 20 sek. iznaks FF DVD formata, un ari torrentos... taaa rekur ir adrese, neesmu vainigs ja nesaprot Japanu valodu, bet tur ir traileri kurus var paskatities, bet ja te neviens nesaprot ko tur runa tad vismaz uz Bilditem var paskatities =)) http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Ja bi postavil 5 iz 10.
Soverseno nepredusmotrenij dla prosmotra obicnomu zritelu film, t.k ne4e neponatno cto proishodit i td i tp. Eksn sceni konesno horosi no glupi do bezobrazija, osobeno vspominaetsa moment kogda Clouda podkidivali verh vse podrat -polnij marazm.Grafika oen daze ne4ego no opat ze vse portitsa iz-za gnusnogo soderzanija.O4en pohoze na zuvacku dla mozgov. No naverneka film budet polzovatsa bolsej popularnostju cem FF:SW Tak kak geroi tam mnogim znakomi da i napominaet dejstvie kakuju-to igru poetomu amerika i vostok primet film na ura.( nu ese detam ponravitsa ) V zaklucenii IHMO film neudalsa nado delat filmi na sirokuju publiku a ne na fanatov serij FF i TUPOGO mesivo kogda neponimaes kto-kto i cto vose proishodit , srednij produkt zdal bolsego. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:54 |