![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
A čo, mums visiem ir kādas psihiskas novirzes, veselu cilvēku nav, bez tam kas tur slikts, atvelcies vakarā mājās, pa TV piecdesmit kanāliem nekā jēdzīga nerāda, kur tik griez tizli realitātes šovi, tusēt darba nedēļas vidū tomēr nav labi, jo no rīta darbs, skola, atliek pie datora piesēsties vai iet gulēt.
Varētu jau nokačāt kādu filmu, bet tagad labi ja 1 no 10 ir skatām (un es domāju vispasaules kino, netikai Holivudas), bet vecās, kur tu tādas atradīsi, pie tam, lai niokačātu 10 min. un uzreiz skatītos. Tātad paliek mūzika vai, kas kuram pie sirds tuvāk - man un lielākai daļai šeit Anime. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:19 |