![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42) nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Šin-čan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas... un pārējais piu, piu, piu ShinChans atnāk nedaudz vēlāk un ir gatavs tev sadot pa seju. Tādus cilvēkus kā tu sauc par egoistiskiem, aprobežotiem, iedomīgiem un nenobriedušiem. Tas, ka tev ir 16 nekādi nevar kalpot par attaisnojumu tam, ka tu pilnīgi un absolūti neobjektīvi izdari vispārinājumus un secinājumus par lietām, kurās tev sajēga ir maza vai vispār nekāda. Tu mani pazīsti? Esam tikušies? Esmu radījis iespaidu, ka esmu otaku? Kā tu vari spriest par to, ko es esmu vai neesmu "aizpildījis"(kas tas vispār par vārdu, ievārījuma burku var aizpildīt, ne jau cilvēka dzīvi) savā mūžā. Murgs tu gatavais. QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 20:30) ehh, jus laikam nekad neklausiet ko cilveki sak vai ne ? Es taks teicu NEAPVAINOTIES, bet tikai jutu dusmu atmosferu sita topika, ehh... Tu ņirgājies, vai kā? Pats sacel negāciju vilni, noliec visus topika biedrus, kuri virs 18 un vēl pīkstulīgā balsī iesaki neapvainoties. Es savukārt jūtu mātes piena atmosfēru ap tavām lūpām. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:19 |