![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
tirļi, pirļi visi slimi, visi psihi, visi bērna prātā
tirļi, pirļi es taču teicu nedusmojieties, ka es jūs par nenormāliem nosaucu tirļi, pirļi izlasīju vienu komentāru un mana dzīves uztvere izmainījās par 180 grādiem, tāpēc lūdzu piedodiet Nekā nebija, piedošanas nebūs, vismaz no manas puses nē. 16 gados jau tā kā vajadzētu sajēgt ko raksti, ja vien neesi dzīvojis būrī un par cilvēku iedabu mācījies no 17 gs. baznīcskolu grāmatām. Ja godīgi, tad tāda tipa cilvēki kā tu man riebjas visvairāk. Viegli sarunā visvisādas muļķības, kuras balstītas..ne uz ko. Pats no reālās dzīves, cik noprotu pēc izteikumiem, nav redzējis ne tik cik melns aiz naga (laikam pie vainas būs siltmnīcas apstākļi). Sevi uzskata par pareizuma etalonu. Vecais, man tev ir jaunums, ar tādu attieksmi, uztveri un latviešu valodas zināšanām, tu pats sēdēsi uz tās Ls 200 aldziņas, kura tev tik ļoti derdzās un kuru (patiesībā vēl zemāku), kā iespējams tu nezini mūsu valstī, saņem skolotāji, policisti, ugunsdzēsēji, medicīnas darbinieki un zemākā līmeņa ierēdniecība (protams, nešaubos, ka tevi siltā amatā iefīrēs senči, taču ts nemaina lietas būtību). Tad nu lūdzu iznāc braši priekšā un pasaki, ko jūs muļķa skolotāji tur vergojat par Ls 170 par slodzi pie inflācijas 5-7%, ko jūs stulbie menti sēžat uz savām algām Ls 120, mācieties taču saskatīt lielās iespējas dzīvē, nevis māciet bērnus un domājet par to, lai man kāds apnarkojies urla uz ielas neiekrāmē un neatņem portfeli ar lielo čunguru, ko esmu smagā darbā nopelnījis, jo atšķirībā no jums es anime skatījos tikai līdz 18 gadiem. Tu būtu smagā tintē, ja nebūtu to cilvēku, kuriem tu tik slaidi atļāvies uzkrāmēt virsū. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:32 |