![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
Tenjou |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 29-July 05 From: Latvia, Ogre ![]() |
Ahh, ... negribas raxtit psihologjijas lekcijas, bet tieshi, tie sabiedribas "pelekie", nav dziljdomigi. Cik, es zinu tadi cilveki ir specigi piesieti materialam lietam, ja vinji ir inteligjenti, tad tadi, kas macas padziljinati xtraktos priekshmetus ... kuras ir pretejas garigajam zinashanam. Es NETEICU, kad pelekie nesaprot. Vinji, vinju neuztver tadu, kadu, tas ir domats, vinji uztver, vinju materialistiska nozime, virspuseji .. multenes .. bernu padarishana etc.
Tieshi tadus vardus saka tie, kas nekad nav atshkjirushies no sabiedribas ar savu personibu... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Zheel, ka es nokaveeju taadu forshu sarunu.
![]() Nu, netaisiet tachu taadus topikus briivdienaas, kad edg nelasa forumu un nespamo! ![]() Lasiit bija daudz, taapeec tikai paarskreeju visam, secinot, ka Shoune ir izdzeesis savu postu, neatstaajot man iespeejas izlasiit... Varbuut labi vien ir. Nepiekasiishos katram vaardam. Spamoshu ljoti maz (saliidzinoshi). Kas ir psihiski slims cilveeks? Ja kaada tava praata dalja smagaa formaa traucee tev vai citiem dziivot, tad tev ir psihiskas probleemas. Kas nosaka, vai taa tev vai citiem traucee dziivot? (1)Tu un (2)tavs psihoterapeits. (1)Ja tev liekas, ka anime tev traucee dziivot, tad anime tev ir psihologjiska probleema. Taapat kaa citam nagu graushana vai seksuaalas tieksmes uz dziivniecinjiem. Bet tas no katra pasha indiviida atkariigs - vai tev liekas, ka nespeej ar to ciiniities. (2)Muusdienu psihiatrijas praksee ir pienjemts par psihiski slimiem uzskatiit tikai tos cilveekus, kuru atshkjiriiba no vairuma cilveekiem ljoti, ljoti traucee sabiedriibai (piemeeram: neapvaldaami lamaajas). Vai otaku taads ir? Shaubos gan. Aa, jaa, veel ir aarsta atzinums, ka slimais neapzinaas, kaadu lielu kaiteejumu vinjsh nodara sev. Un kaadu tad kaiteejumu otaku sev nodara? Apmeeram taadu pashu kaa jebkaads fanaats - hipijs, saciikshu brauceejs vai shahists. Taapeec es smagi shaubos, ka daudz aarstu atziis otaku par psihiski slimiem (ja vien vinjiem nebuus blakus novirzes). Kaads tam sakars ar cilveeka vecumu? Nekaads? Infantiilisms? Daljai, jaa. Paarlieku perversitaate arii peec seksuaalitaates peetiishanas vecuma. Daljai, jaa. Cik lielai daljai? Nezinu. Bet paareejie skataas savu iemeslu deelj - lai pasmietos, paraudaatu, justu liidzi, aizmirstos, padomaatu, maaciitos ziimeet, maaciitos japaanju valodu u.t.t. u.t.jpr. P.S. Es no psihologjijas neko nesaprotu, taapeec luudzu mani labot, ja ko neesmu pareizi sapratis. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 October 2025 - 23:35 |