![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(windhover @ Sep 19 2005, 12:25) Nu gan murgs.. Tagad visi kā maziņi aprejam vienu 16 gadīgu cilvēku, kuram tik dēļ 16 gadu vecuma nav atļauts kļudīties.. Heh.. Bet, ko gan vairāk vajag, kā kādu ko apēst bez sāls un bez maizes ![]() Bet protams, visi nododas sadistiskam priekam apceļot mazo nelaimes čupiņu, kuram (nevis kurai, kā tu kļūdaini uzskati) ir netīšām paslīdējuši pirksteļi uzklabinot pāris stulbus tekstus. Pirmkārt, 16 gados cilvēks jau ir gana nobriedis. Citās valstīs ap šo vecumu dažs labs ir jau aprecējies un apbērnojies, tai skaitā Latvijā. Otrkārt, tas ko tu no viņa rakstītā šajā topikā vari lasīt šobrīd ir tikai niecīga kripata no tā ko varēja lasīt vakar un ja tev nav slinkums palasi citātu pie mana komentāra un citu rakstītajiem komentāriem, varbūt tad radīsies lieklāka skaidrība par savu aizbilstamo. Bet varu īsi pārstāstīt viņa domas. Cilvēki, kas skatās anime pēc 18 gadiem ir psihiski slimi, kompleksaini un viņiem dzīvē daudz kā trūkst. Protams, kā uzskatāmāko piemēru savām no poda izvilktajām teorijām viņš atrada mani, lai gan manu komentāru īpatsvars pie ar anime saistītajām tēmām šajā forumā ir salīdzinoši niecīgs. Bet vai nu vērts piegriezt vērību tādiem sīkumiem? Par bez maz vai zemcilvēkiem tika atainoti tie, kas strādā par algu no Ls 200 līdz Ls 700, jo tiem redz neesot pareizie uzstādījumi un motivācija dzīvē. Protams, viņš pauda milzīgu sašutumu par to, ka kāds atļāvās apvainoties par viņa rakstīto. Tiešām bezkauņas. Treškārt, es esmu nosvērts cilvēks, taču ja bez pamatojuma mani atļaujas nosaukt par psihiski slimu, tad ko man pēc tavām domām vajadzēja darīt? Paglaudīt galvu? Neviens nevienu neēd nost bez sāls. Vienkārši jūtu par pienākumu kaut nedaudz iestāties par sevi un veselo saprātu. Ceturtkārt, vai nav mazliet par traku nezinot apstākļus kratīt citiem ar pirkstu? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:31 |