![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Laikam jau idejiski atkaartoshos, bet mans viedoklis par cilveeku trakumu, nenormalitaati, u.tml. lietaam :
Nenormalitaate, kaa jau viss paareejais cilveeku izdomaatais, ir tik subjektiivs viedoklis, ka no ikviena cilveeka viedokla skatoties visaa pasaulee nav neviena `normaala(ne-psiha)` cilveeka. Trakiem pieder pasaule ![]() Visi `normaalie` cilveeki ir traki, bet paareejie pieder pie peleekaas masas. -- peleekaa masa - ieprieksh piemineetie indiviidi, kas tiecas peec materiaalisma un kaut ko par izklaidi uzskata tikai taapeec, ka citi, viniem liidziigi to uzskata par izklaidi.. Tie, kas savu viedokli veido, to kopeejot no apkaarteejaas sabiedriibas viedokla.. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(xikes @ Sep 19 2005, 12:48) Nenormalitaate, kaa jau viss paareejais cilveeku izdomaatais, ir tik subjektiivs viedoklis, ka no ikviena cilveeka viedokla skatoties visaa pasaulee nav neviena `normaala(ne-psiha)` cilveeka. Tev, protams, taisniiba, bet sabiedriiba censhas mekleet "videejo" no subjektiivajiem viedokljiem. Taapeec mums ir psihiatri, psihoterapeiti, trako nami, cietums. 16. gadu vecums ir apmeeram tas paarejas vecums, kur cilveeks iemaacaas par saviem vaardiem un darbiem atbildeet. Lielaakaa dalja iemaacaas tieshi no savaam kljuudaam, sanjemot pa kaklu no citiem cilveekiem, policijas. Netaa tas nav tik vienkaarshi - sheit mums ir tikai nolamaashana, nolikshana, uzbraukshana. Un to arii jaadara, tas tikai pasha cilveeka labaa, noruuda raksturu. Raksturs cilveekiem muusdienaas imho ir daudz vaajaaks kaa agraakos laikos. Labu lomu speelee internets, kur tu vari dariit, ko gribi, un parasti palikt nesodiits. Paaraak taalu aizbraucu... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:43 |