![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 19 2005, 16:41) Shin-chans gan uzvedās apbrīnojami. Liels cilvēks būdams, apvainojās tā kā maza dāmīte uz "galvā mazo, egoistisko, nelīdzvērtīgo""utt. Shouni, un nu ar putām uz lūpām bļaustās, ka šitādus grēkus redz šis nepiedod, tajā pašā laikā sevi nostādot kā ūberprātu un pieredzes bagātu cilvēku... psc. Aizej paraudi, varbūt labāk paliks.. Kārtējais neklātienes varonis, kuram liekas, ka izprot visu un visus vislabāk un kuram sprēgāšana internetā sniedz teju orgasmam līdzīgas izjūtas. Maz tev tā prieka dzīvē, ja lielāko kaifu sagādā jaukšanās pa vidu un savu idiotisko komentāru mētāšana. Un lūdzu ar citātiem no mana teksta parādi, kur es sevi esmu apzīmējis kā "ūberprātu un pieredzes bagātu cilvēku". Vai mani par tādu padara zināšanas par ierēdņu valsts iestāžu darbinieku algām? Vai tiešām man ir jātaisnojas par to, ka atļāvos atbildēt uz Shounes uzbraucienu? P.s. Tev ir reti precīzi izvēlēts niks, ar ko arī apsveicu P.s.s. Vai nevajadzētu pielikt punktu šim marasmam, topiks jau sen vairs nav tāds, kādu to tā autors bija sākotnēji iecerējis. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:23 |