![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Ak, šīs jaukās diskusijas, kurās, cenšoties pierādīt to, ka anime tomēr ir domāta arī pieaugušajiem, daudzi "pieaugušie" nolaižas līdz smilšukastes līmeņa riešanās festam. Nice... >:)
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Sep 19 2005, 21:18) Ak, šīs jaukās diskusijas, kurās, cenšoties pierādīt to, ka anime tomēr ir domāta arī pieaugušajiem, daudzi "pieaugušie" nolaižas līdz smilšukastes līmeņa riešanās festam. Nice... >:) sheit es tev pilnigi piekritu es domaju ka nolaisties lidz tadam limenim ir amorali, ja cilvex ir pieaudzis tad ari jauzvedas ka pieaugusham ![]() QUOTE(ShinChan @ Sep 19 2005, 18:01) Kārtējais neklātienes varonis, kuram liekas, ka izprot visu un visus vislabāk un kuram sprēgāšana internetā sniedz teju orgasmam līdzīgas izjūtas. Maz tev tā prieka dzīvē, ja lielāko kaifu sagādā jaukšanās pa vidu un savu idiotisko komentāru mētāšana. Shin negribu neko sliktu teikt bet tu tikko atbildeji uz savu jautajumu shis ir texts kur tu paradi ka esi apvainojies... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |