![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Un tagad pavisam godīgi atblidiet vispirms jau paši sev un tad ja ir vēlme arī uzrakstiet komentāru, par to vai jūs atstātu bez ievērības šādu piebildi, ja tur nebūtu mans niks bet jūsējais
QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42) nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Shin-Chan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas pieļauju, ka nē, un nevajag man bērt tos tekstus kā zirga pakaišus par to, ka tas ir tikai 16 gadnieks uz kuru nav vērts apvainoties, jo kam gan negadās. Paši esat vēl bez mazāka iemesla piebļāvuši pus forumu, bet nezin kāpēc kā es foruma pastāvēšanas laikā atļaujos 3, 4 reizes pateikt ko skarbāku un kādu noaudzināt tā uzreiz dažiem izbrīnā un nosodījumā ieplešas mute. Mazohisms man nepiemīt. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 20 2005, 09:24) Un tagad pavisam godīgi atblidiet vispirms jau paši sev un tad ja ir vēlme arī uzrakstiet komentāru, par to vai jūs atstātu bez ievērības šādu piebildi, ja tur nebūtu mans niks bet jūsējais QUOTE(Shoune @ Sep 18 2005, 18:42) nu nezinu, varbut tulit atnaks tas Shin-Chan un kaut ko saks muldet, bet vins ari ir viens to tiem psihiski slimiem cilvekiem, vai ari vins nav kaut ko aizpildijis sava dzive un tapec anime skatas pieļauju, ka nē, un nevajag man bērt tos tekstus kā zirga pakaišus par to, ka tas ir tikai 16 gadnieks uz kuru nav vērts apvainoties, jo kam gan negadās. Paši esat vēl bez mazāka iemesla piebļāvuši pus forumu, bet nezin kāpēc kā es foruma pastāvēšanas laikā atļaujos 3, 4 reizes pateikt ko skarbāku un kādu noaudzināt tā uzreiz dažiem izbrīnā un nosodījumā ieplešas mute. Mazohisms man nepiemīt. njaaaaa Shin sry par visiem uzbraukumiem... ![]() ![]() ![]() ![]() Tapec cepuri nost Shin ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:44 |