![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
luudzu iesakiet kaadas animes, jo vairs nav ko skatiities, visas anime kas kompii var teikt esmu jau redzeejusi, un negribas pashai mekleet
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Ginji |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
Es tev perssoiigi ietektu NAruto, GEtbackers....Shura no toki,Naruto MOvie and Kenshin..
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(Ginji @ Sep 20 2005, 08:34) Vinja Naruto un Kenshin ir redzeejusi (tos es zinu, bet vairaak nezinu, ko Kagome skataas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Sep 20 2005, 15:40) QUOTE(Ginji @ Sep 20 2005, 08:34) Vinja Naruto un Kenshin ir redzeejusi (tos es zinu, bet vairaak nezinu, ko Kagome skataas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jap, kenshinu esmu redzeejusi vnk super anime ![]() ![]() ![]() FLCL gandriiz esmu papeigusi skatiities, neko sliktu nevaru pateikt un samurai champlo arii jau esmu saakusi skatiites. paldies par ieteikumiem ![]() p.s. bet ja kaads veel kaut ko var ieteikt, tad luudzu dariet taa ![]() -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Kagome @ Sep 20 2005, 13:52) QUOTE(Tomoko @ Sep 20 2005, 15:40) QUOTE(Ginji @ Sep 20 2005, 08:34) Vinja Naruto un Kenshin ir redzeejusi (tos es zinu, bet vairaak nezinu, ko Kagome skataas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jap, kenshinu esmu redzeejusi vnk super anime ![]() ![]() ![]() FLCL gandriiz esmu papeigusi skatiities, neko sliktu nevaru pateikt un samurai champlo arii jau esmu saakusi skatiites. paldies par ieteikumiem ![]() p.s. bet ja kaads veel kaut ko var ieteikt, tad luudzu dariet taa ![]() A Bleach tu es skatījusies?ja nē.....es tev varētu pat iedot jo tu dzīvo ziepniekkalnā...and i live in ziepniekkalns... -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 11:58 |