![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Vai kādam no foruma ir paziņas vai kādi sakari ar preses pārstāvjiem?
-------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jūs laikam lielākoties nesaprotat domu. Nuin vēlas ievietot informatīvu materiālu, kas reizē arī kalpotu par pasākuma reklāmu, vai varbūt es kaut ko jaucu?
Princips ir ļoti vienkāršs. Ja tu vēlies reklamēties drukātā, vai da jebkādā plašsaziņas līdzeklī zvani vai raksti uz viņu reklāmas daļu, tur tev sīki un skaidri pastāstīs kas un kā. Ja tu gribi rīkoties rafinētāk un nevelies piķot par reklāmmrakstu, bet veiksmes gadījumā pat tikt pie honorāra, tad ņem un uzcep saturīgu materiālu par anime un beigās it ka starp citu peibilsti, ka tā un tā ir jau bijuši 2 animefesti un plānojas trešais. Savu cepumu nosūti avīzes, žurnāla vai interneta portāla redakcijai un gaidi atbildi. Kad es rakstīju rakstu Delfiem, manu triepienu jau tās pašas dienas vakarā ielika, tā ka tur viss notiek operatīvi, ar avīzēm var būt aizķeršanās un domstarpības (pats vienā strādāju). Un rēķinies, ka tavu rakstīto rediģējot var nedaudz sagrozīt. principā es tev iesaku labāk sūtīt uz delfiem, apollo, tv netu. No laikrakstiem liela auditorija būs Dienai, NRA un lauķenei. Bērnu žurnāli ir specifisks pasākums, kas prasa īpatnēju pieeju jau no paša autora puses, taču ja esi nolēmis kustēties šīs auditorijas virzienā, tad bez reklamēšanās viņu žurnāļos neiztikt. Cerams, ka palīdzēju -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:50 |