![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Vai kādam no foruma ir paziņas vai kādi sakari ar preses pārstāvjiem?
-------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 21 2005, 13:41) Nu es zinu cilvekus kas ir saistiibaa ar to pashu tiinju zurnaalu "Siirupu". Vinjiem lasiitaaju starp citu ir diezgan daudz, un Foxy es neuzskatu ka Spicajaa to likt buutu apkaunojums. Tie mazie beernelji ieraudziis reklaamu un luugsies vecaakiem lai tie vinjus aizved "multeniites paskatiities". Tieši tā. Un tamdēļ festa rīkotājiem jau tagad vajag izlemt, ko tieši viņi vēlas redzēt uz savu pasākumu. Vai masas, kas īpaši nešķiro skatāmo (tjipa anime tas tagad ir stilīgi, tāpēc arī skatos, daudz nesajēgdams no tā ko redzu). Vai elitāru kompāniju, kam ir skaidrs ko un cik daudz viņi skatīsies. Protams, vislabāk būtu atrast zelta vidusceļu - piedāvāt labu programmu visām vecuma un gaumes grupām, pie reizes neiebraucot mīnusos, taču to izdarīt būs grūti. Un vēl jau paliek izglītojošais moments, otakiešus īpaši iepazīstināt ar to, kas ir anime (ārpus -moniem) nevajag, turpretī, ja organizētāji vēlas paplašināt anime pazinēju loku, tad reklamēties vajag viur un daudz, lai rezultātā k/t nebūtu brīvu vietu un kosplejotāji bez autogrāfu sniegšanas un pozēšanas nevarētu paspert ne soli. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:41 |