![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Man vispar interesē otakiešu vidējais vecums.
Un galvenais iemesls pieradīt ka stereotips anime - mazu bērnu padarīšana ir %&#&^. -------------------- |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 21 2005, 18:53) Neplānoju nolaisties līdz tavam līmenim, un piedalīties šajā krāniņu mērīšanās procesā... ne tādēļ esmu šajā forumā. Paradoksu pārpilns teikums, ja ņem vērā tavus iepriekšējos komentārus Par krānu mērīšanās lietderību vajadzēja domāt, pirms pats ar nervozām kustībām sāki savu bikšu priekšu pogāt vaļā QUOTE(CirvjaKaac @ Sep 21 2005, 18:53) Ja neesi pamanījis, tad vienīgais kas te sprēgā esi Tu. Vari turpināt bļaut un raudāt, un uzskatīt, ka rīkojies pareizi... Kā jau teicu - Thumbs up! P.S Arodenē neeju, un liekas, ka līdz arodenes līmenim tiešām nevelc ![]() Ja neesi pamanījis (redzes defekta, epizodiska analfabētisma vai citu problēmu dēļ) tad šajā topikā vienīgais kas joprojām sprēgā esi tu. Viss ko es darīju un joprojām daru ir atbilžu rakstīšana uz uzbrūkošiem komentāriem, tai skaitā tavējiem. Pasaki, lūdzu kad un kur es tev paspēju tik sāpīgi uzmīt uz varžacīm, ka tik spēji iemantoju tādu nicinājumu? Vai varbūt braukšanai augumā tev vispār iemeslu nevajag, sports, tā sacīt? Man tiešām tas ļoti interesē. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:24 |