![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ok, es tagad izdomaaju, ka buutu jautri, ja otaku saita iemiitnieki, uzziimeetu sevi un mestu shinii topikaa. Vareesim kopaa pasmieties 'n' stuff
![]() Luuk es, tikai sanaacu paaraak smuks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ooo, cinijamā tauta laikam nesaprot, kas ir domāta user'u gallerija? nu tad es paskaidrošu
Viss, kas tiek zīmēts mūsmājās, vai jūsmājās tiek likts te. Viss pārējais tiek novietots gallerijā. Nākamreiz es sākšu domāt par procentiem. Šodien man labs garstāvoklis. Topic moved to User'u Gallerija. PS. un lai nesanāk spams. Pinai laimei rīt piemetīšu šinī postā kādu bildi. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Yume @ Sep 22 2005, 22:34) Nākamreiz es sākšu domāt par procentiem. Šodien man labs garstāvoklis. Topic moved to User'u Gallerija. PS. un lai nesanāk spams. Pinai laimei rīt piemetīšu šinī postā kādu bildi. vai tad procenti nebija liekami par spamu??? ![]() ![]() ![]() Forgotten*Memory, wow, ko taadu ar peli uzziimeeji, baigi labi, tikai seja paaraak izvirziita uz priekshu ![]() rebel, nee mani mati ir galiigi garaam, tie s**aa, vienkaarshi anime stilaa ir gruuti uzziimeet kko negliitu LOL ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:14 |