![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ok, es tagad izdomaaju, ka buutu jautri, ja otaku saita iemiitnieki, uzziimeetu sevi un mestu shinii topikaa. Vareesim kopaa pasmieties 'n' stuff
![]() Luuk es, tikai sanaacu paaraak smuks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ok shitais buus mazliet offtopik, bet saruna shkjiet sakariiga un nespam veidiiga (
![]() Jaa leikas, ka anime ziimeeshanas stila lielaakais miinuss ir tas, ka tur nav negliitu cilveeku, pashi ziimeejumi ir vienkaarshi un animee izskataas labi, bet man kaut kaa neliekas aizraujoshi skatiities vienkaarshus, piemeeram, fantasy, anime ziimeejumus. Shajaa lietaa eiropieshu un amerikaanju, nopietnie ( neviss beernu multenju ) maakslinieki ir paaraaki. Taapeec man labaak patiik reaali uzziimeetaas animes, jo tur ir negliiti cilveeki, nevis visapkaart skraida ubersexiigas beibes ( anime stils ir garlaiciigs un man saak nepatikt anime meitenes ) un vienkaarshi ir patiikamaaka atmosfeera. Laba reaala animaacija ir GTO un Perfect Blue, abas animes iesaku, varbuut buus patiikamas/ nepatiikamas paarmainjas! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:08 |