![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ok, es tagad izdomaaju, ka buutu jautri, ja otaku saita iemiitnieki, uzziimeetu sevi un mestu shinii topikaa. Vareesim kopaa pasmieties 'n' stuff
![]() Luuk es, tikai sanaacu paaraak smuks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man gan ljoti patiik, ka anime skraida apkaart uberseksiigas beibes. Kaa kaut kas taads var apnikt?
![]() ![]() Un GTO nebija nekaads iznjeemums... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 23 2005, 20:51) Man gan ljoti patiik, ka anime skraida apkaart uberseksiigas beibes. Kaa kaut kas taads var apnikt? ![]() ![]() Un GTO nebija nekaads iznjeemums... apniik taapeec, ka paaraak liidziigas un vienkaarshas, ja labi paskataas, tad var pmaniit, ka visas anime beibes ir vienaadas, tikai matu sakaartojums un kruushu izmeers atshkjiras. Bet tas ir tas pats cilveeks. Nu GTO ir shaur acainaa( nepaarprotiet) stila anime, taapeec arii to piemineeju! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:07 |