![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nju taa, apsweicu juus ar pirmo rudens dienu. Ar riitdienu naktis kljuust garaakas, yay! Nepaies ne ilgs laiks, kad atkal varesim priecaties par miglu un krasainajiem kokiem fona. Waaaaaaaaaaaaaa... *autumn freak*
Luudzu juusu domas par rudeni ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lola |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 24-September 05 ![]() |
Rudens ir naave gadalaiks, cik skaista tad var buut naave?
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Lola @ Sep 24 2005, 11:28) ljoti daudzi taa domaa...tikai rudenim ir skaistums, ko citi nepamana!!! Rudens nav naaves laiks, tas ir atpuutas un pirms miega laiks...dabai ir dota iespeeja atpuusties no vasaras karstuma un svelnes, sagatavoties ziemai ^^ Rudens ir miera osta dabai un ljoti biezhi arii cilveekiem. protams cilveekiem patiik vasara...siltums, pludmale, uudens, izklaides utt... patiik pavasaris, skaists atdzimshanas laiks kag viss mostaas... Ziema, deelj tumshiem vakariem iespeejas attaisnoti paslinkot pie kamiina maajaas, vai vnk nonstop anime ![]() Tomeer man pashai rudens ir miiljaakais gadalaiks... Tas ir nomierinoshs...Man patiik seeedeet aaraa un baudiit veesumu, domaat...Rudens ir burviigaas nostaljgjijas laiks. Koku lapas kljuust saartas un priecee acis...Ar laiku lapas nokriit sedz asfaltu (kameer seetnieki tos nenovaaks), bet koki turpina staaveet, raadot, ka ir stipri un ziemai gatavi. Kokiem nav vajadziigas lapas, lai tik un taa izraisiitu patiku sirdii...Rudens to paraada. Man patiik peleekaas debesis, taas ir mierpilnas, kas nav spilgtas un nosleepj kaut ko, taas nav tumshas kaut ko neraadot... Taas ir taadas kaadaam jaabuut, raadot visu iistajaa veidaa...Nezhilbina acis, nomierina...Nekaadas gaismas speeles...viss itr reaals (tomeer tik un taa var pasleepties aiz lapaam liidz ziemai, ja negribaas to visu redzeet) Man rudens ir poezijas un maakslas (jebkursh gadalaiks taads var buut, bet rudens man ir miiljaaks) laiks, laiks tieshi man....Atpuuta peec vasaras deekaam...sagatavoshanaas ziemas nopietbiibai. Nedomaajiet, ka man patiik tikai rudens, es vareetu ilgi un gari veel rakstiit par ziemu. Kad viss balts un ir bezgaliibas sajuuta...burviiba te pat aiz stuura, tas ir pavasaris...bet dziives pilniiba vasaraa...katrs gadalaiks ir kaut kas, kas man ljoti patiik... Tomeer rudenim klaat naak veel nosleepums, miiklaa, kaut kaads miits, kuram gribaas pietuvoties tuvaak.... "autumn freak" >< Prieciigu jums rudens dineu, ar shodienu dienas ir iisaakas par naktiim ![]() baudam ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:20 |