![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nju taa, apsweicu juus ar pirmo rudens dienu. Ar riitdienu naktis kljuust garaakas, yay! Nepaies ne ilgs laiks, kad atkal varesim priecaties par miglu un krasainajiem kokiem fona. Waaaaaaaaaaaaaa... *autumn freak*
Luudzu juusu domas par rudeni ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mhmmhm... Man tomeer ir ljoti gruuti pateikt, kaads ir mans miiljaakais gadalaiks. Rudens... tas man saistaas ar skolas saakshanos, lapaam. Skolaa nesen bija jaaraksta domraksts ar nosaukumu ''Rudens noskanja''. Es rakstiiju kaarteejo staastinju par kaut kaadu Rudeni, kas puush savu rudeniigo elpu un birdina lapas. Tjip kaarteejais murgs. Tachu peec manis pashas domaam rudens ir veess laiks, kad nemaz tik biezji nelist lietus, saakaas aukstums. Man vispaar rudens patiik, kaut ari miiljaakais meenesis tomeer ir Decembris. ''This is my december, this is my snow cover dream''... Ljoti arii patiik pavasaris. Vispaar gruuti lemt, kas pa friiku iisti esmu... :
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:26 |