![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tātad runa iet par šo te topiku pēdējā laikā izvērsās diskusija par tā vajadzību. Uzskatu ka tas nav jālemj adminiem, bet gan topika izmantotājiem.
Tātad- jūsu viedoklis. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Principā ar jaunpieņemtajiem likumiem, noteikumiem šim topikam vairs nav jēgas, jo tur pārsvarā raksta katrs pa vienam teikumam, kas tagad ir aizliegts.
Vārdu sakot es nobalsoju vienalga.^^ -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Bet kapeec cilveeki nav pelniijushi tieshaam veertiigu apsveikumu, kas tiek nodots personiigi? Es, goda vaards, neredzu jeegu apsveikumus likt publiski. Luudzu paarlieciniet mani, ka tas nav pilniigi bezjeedziigi un netiek dariits tikai lai "paspiideetu". Es nekad neesmu bijis pret apsveikshanu, bet kapeec to nedariit kaa naakas?
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |